Rólunk

A Credit Diamond webáruház, a Zerno Kft tulajdonát képezi. Az elektronikus üzletben megvásárolható termékek: gyémántok, érmék, és arany gyémánttal és egyéb drága-, féldrágakővel ékesített kész ékszerek. Ékszereink nagy része magyar ötvösök által előállított prémium minőségű termékek. Továbbá ezüstből, illetve aranyból is vállalunk egyedi készítést. A vállalási idő: 30 munkanap.

A képek a termékekről csak illusztrációk és körülbelüli 5-10%-os eltérés a megengedett. A termékek képei a Zerno Kft. tulajdonát képezik.

További termékeink közé tartoznak a befektetés céljából vásárolt nemesfém és nemzetközi tanúsítvánnyal ellátott gyémántok.

Hogy a lehető legjobb árat tudjuk a vásárlóinknak biztosítani, gyémántjainkat számos nagy európai gyémánttőzsdéről és nagy afrikai csiszoldáktól vásároljuk. Gyémánt kínálatunkban megtalálható gyémántokat legtöbbször saját tanúsítvánnyal látjuk el, de úgyszintén megtalálható nagy nemzetközi tanúsítvánnyal ellátott gyémántok is. A nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkező termékeinknél kihangsúlyozzuk a tanúsítvány fajtáját.

KAPCSOLAT

Győrffy István utca 1/a, 1089 Budapest (3-as kapucsengő)

info@creditdiamond.hu

+36 30 / 77 32 32 5